Dr. Comfort Sko

Over hele verden opleves en stigning i antallet af personer med diabetes. I Danmark har ca. 290.000 diagnosen diabetes, og det antal er fordoblet i løbet af de sidste 10 år.

Diabetikere lider ofte af diabetisk neuropati som følge af forskellige metaboliske og neurovaskulære faktorer.

Én form for neuropati betegnes perifer neuropati og medfører manglende smertefornemmelse eller følelse i tæer, fødder, ben og arme som følge af skade på de distale nerver og nedsat blodgennemstrømning. Dette forekommer typisk på følelsesløse områder af fødder og ben, som f.eks. metatarsofalangealleddende og hælområdet, og som som følge heraf bemærkes tryk eller skader ikke, hvilket efterfølgende kan give adgang til bakterier og infektion.

Det er derfor yderst vigtigt at korrekt fodtøj benyttes !

Dr. Comfort sko er udviklet til mænd og kvinder med fodproblemer og fåes i mange størrelser og i flere forskellige vidder hvilket sikrer optimal pasform til lige netop din fod.

Her i klinikken føres de fantastiske Dr. Comfort sko som en fast del af vores sortiment, - men har vi ikke en sko i lige netop din størrelse og vidde får vi skoen leveret til klinikken i løbet af ganske få dage.

Comments are closed.